Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Piilomainontaa! Eikä ihan niin piilokaan. Hesari kertoi tv-ohjelmista ja youtube-filmeistä, jotka on kustannettu näyttävästi tuotemainoksilla. Niinpä tässäkin tulee nyt sitten mainontaa: Alepan kauppakassi, jihhuu!

Olen hieman hengästynyt viimeaikaisesta asiapaperirumbasta. Taas odottaa tuossa yksi virkatodistus, joka puolestaan  johdattaa jäljille jonnekin historian hämärään äidin menneisyydessä. Historia pitää todellakin jäljittää 15-vuotiaasta asti. Maistraatista pitäisi saada tilattua maksua vastaan koko rimsu, ymmärtäisin, mutta kun kyselin, myytiin eijoota: jos on kuulunut seurakuntaan, niin sieltä on kysyttävä!!! (Typerät siviilit, kehtaavatkin meiltä tärkeiltä maistraatin virkamiehiltä kysellä, pitäisi laittaa kunnon hinta puhelintiedusteluillekin, niin johan loppuisivat turhat soitot!). Silti olen sitä mieltä, että maistraatista olisi pitänyt saada koko historia...

Joka tapauksessa, nyt päätin tässä kiireen lomassa tilata kokeeksi Alepan Kauppakassi-palvelusta ruoat kotiin. Tilauksen tein klo 9.20, luvassa on toimitus klo 13-16 välillä. Saa maksaa rahalla tai kortilla. Vihreällä tulevat tietysti bonuksetkin kotiin. Alepan hinnat, tuonti maksaa 6,90 €. Puhelimellakin voi tilata, jos ei konetta ole tai ei hermot riitä näpräämiseen, puhelu maksaa 4,90 € + ppm. Halvempaa koko homma ainakin kuin taksilla kauppaan meno, eikä tartte rahjustaa hyllyjen välejä tuotteita etsimässä ja raahata painavia kasseja autoon. 

No, tässä ei nyt ole ihan kiirekään syynä tähän koetilaukseen, vaan haluan omakohtaisesti tietää, kuinka tämä sujuu. Aion huomenna kertoa talon ihmisille, miten tämä palvelu toimii. Täällä kun on monta huonosti liikkuvaa, eikä kaikilla suinkaan ole ilmaisia taksiseteleitä. Jollakin on käsi poikki, toinen on sairaana sängyn pohjalla jne. Samalla kerron myös s-kortin eduista, olenhan aloittanut uuden urani bonuskorttineuvojana. Juuri niin, bonuskorttineuvojana. Siihenkin vielä menin, niinkuin ei eläkeläisellä kiireitä riittäisi! Mutta kun voi tehtä silloin tällöin, kerran viikossa, kerran kuussa, niin menin mukaan. 

Kyselin jo firmasta tietoja tästä Kauppakassista. Kuulema lapsiperheet käyttävät paljon. Ymmärrettävää, jos on maitolitroja ja perunpusseja raahattavana, kissanhiekoista, koiranruokasäkeistä ja pesupuvereista puhumattakaan! Mutta kun olisin tilannut Pieterille yhden vaivaisen sixpäkin, niin johan vilkkui punaista: tuotetta ei toimiteta kotiin.

Eli kanna itte viinakses.

(Ruoat tuli klo 14.12. Ei paha.)

28. helmi, 2013

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...