Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Joku vuosi sitten katsoin yhden kauden Ensi treffit alttarilla, Australiaa. Jäin koukkuun. Muutaman vuoden olen pärjännyt ilman, mutta nyt taas aloin joutessani - huomaatko, miten selittelen - katsoa tätä viimeistä kautta. Nii-in, kaikki 36 jaksoa katsoin. Illalla, kun Pieter meni nukkumaan.

Ihan järkyttävää katsottavaahan se on, mutta minkäs teet. Kun alkuun pääsee, on pakko jatkaa. Parit tulee tutuiks, käydään sukulaisvierailuilla, tavataan ystäviä. Äidit haukkuvat vävyt ihan pataluhaksi, joku haukkuu tyttärensäkin, kun tällaisiin typeryyksiin on lähtenyt. Ystävät hiillostavat kaverinsa puolisoa. Antavat sitten arvionsa: ei sovi sulle, ei oo tosissaan, varmaan pettää ja jättää. Australia on suuri maa, jos asutaan ihan eri puolilla, halutaanko ja onko mahdollista muuttaa yhteen, kunhan tämä experiment - niinkuin tätä avioliittoa tässä kutsutaan - on ohi.

Parit asuvat talossa, joka ilmeisesti on kokonaan varattu heille. Jokaisella on viihtyisän näköinen kaksio. Jos sukset menevät ristiin, toinen menee ovia paukutellen johonkin tyhjään huoneistoon asumaan. Tulee sitten takas jos tulee. Viikolla tavataan toisiaan ja tehdään, mitä haluataan kahdestaan. Syntyy skandaaleja. 

Yks painajainen on joka viikkoinen yhteinen illallinen, jossa parit tenttaavat toisiaan. Kysyvät kiusallisia kysymyksiä esim seksistä. Mitä se kellekään  kuuluu, mutta tässä ohjelmassapa tuntuu kuuluvan! Skandaalit paljastetaan. Kuka puhuu totta, kuka valehtelee. Päivällisillä huudetaan ja mekastetaan, välillä poistutaan itkemään tai puhumaan kameralle. Kolme asiantuntijaa ovat vain monitorin päässä pariskunnista. Jotkut parit ihastuvat toisiinsa aika pian, joillakin on jäätävä suhde jo pian hääseremonian jälkeen. Yksinhuoltajaäiti itkee, kun on niin ikävä poikiaan, vaikka oli lähtenyt mukaan juuri tarkoituksenaan löytää isäpuoli pojille. Lesbopariskunta ei tule toimeen keskenään. Toinen on avoin, toinen tuntuu olevan itseään täynnä. Välillä mennään puhumaan kahdestaan tai kolmestaan, saamaan lohtua ja vuodattamaan tunteitaan. 

Seuraavan päivänä sitten istutaan sohvalle pareittain. Asiantuntijat tenttaavat, miten on mennyt. Näytetään videonpätkiä menneestä viikosta. Kummankin on pitänyt kirjoittaa paperille joko stay tai leave. Jos toinen on halunnut lähteä, mutta toinen ei, on haluttoman osapuolen vielä jaksettava seuraava viikko. Ehkä tällä viikolla sitten löytyy yhteinen sävel.

Tällä kaudella oli mukana mm. pariskunta, jossa molemmat sattuivat olemaan kiinteistövälittäjiä.Mukava alku.  Olikohan toisen perhe muuttanut Serbiasta ja toisen Kosovosta. Molemmilla hyvin perinteiset arvot, tätä he korostivat. Ilmeisesti olivat päättäneet, että seksistä ei puhuta vaikka heitä kuinka grillattaisiin. Voi, miten tuollainen tuntui ärsyttävän muita pariskuntia.

Huh, onneksi sain loppuun! Nyt voi sitten keskittyä katsomaan vaikka jonkun 4-osaisen sarjan. Sellainen on sentään jotenkin ymmärrettävissä 🤭!

PS. Mut en kerro, miten ETA:ssa kävi, jos vaikka innostuisit katsomaan 😉.

3. heinä, 2022

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...