Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Liekö minulla tavallista parempi onni, kun ei ole kohdalleni sattunut mitään pahemmin moitittavaa  tämän parjatun terveyudenhoidon osalta. Taas oli ihan superlääkäri, Arttu S tuolla terveyskeskuksessa. Tämän lääkärinajan olin varannut toisen lääkärin kehotuksesta ihan vähän aikaa sitten. Tunnin verran Arttu haastatteli, laittoi röntgeniin ja labraan. Kirjoitti kynä suhisten niin paljon vähäisistä keuhko- ja sydänvaivoistani, että olin varma, ettei hän sitä pysty ikinä suomentamaan OmaKantaan. Niinpä vain pystyi! Ensiks tuli tekstiviesti: hei, käy katsomassa jutut OmaKannasta. Siellä oli selkeästi kaikki, mitä olin kertonut. Historiat jne.

Eilen tuli sitten viesti: sinulle on uusi kirje Maisassa. Siellä oli kaksi eri aikaa Jorviin, sydän- ja keuhkot. Ja kehoite varata aika labraan viikolle 7. Ja että olisi oltava syömättä 10 tuntia. Ja että et sitten tarvitse sinne labraan erillistä lähetettä. Juuri, kun olen tutustunut Maisaan, hän alkaa viestitetellä, vieläpä noin mukavasti ja selkeästi. Kiva. Itse ei tarvinnut tehdä mitään (paitsi varata se labra-aika), ajat tulivat kuin Manulle illallinen. 

Minä kun tunnen itseni ihan terveeksi, helposti  hengästyn, mutta siihen auttaa Buventol-inhalaattori. Muutaman yön olen nukkunutkin 7 tuntia putkeen, ei ole ollut rintakipuja eikä mitään. Hävettää mennä tutkimuksiin, mutta jospa keuhkokuvissa onkin näkynyt jotain? 

Nyt kun on niin kovasti kerrottu, että koronan vuoksi normijuttuja on peruttu, niin omalla kohdallani ei tällaista ainakaan ole sattunut. 

Kymppiplussa Espoon terveydenhoidolle. Toivottavasti muillakin olisi vain tällaisia kokemuksia. 

22. tammi, 2022

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...