Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Viimeisimmät meleenpainuneet ovat Hillary Clintonin elämä sekä Gorbatsovin vaiheita valottanut. Nykyään ei voi mihinkään luottaa, josko miten valehdellaan ja kaunistellaan, mutta minäpä silti luotan.

Millaisia pöyristyttäviä valheita Hillarystä kerrotiinkaan Amerikan kansalle ja meille muillekin. Jotkuthan uskoivat niihin tälläkin puolella Atlantin. Sain kyllä vaikutelman, että siinä on nainen, joka jo nuoresta pitäen halusi - ei valtaa, vaan oikeudenmukaisuutta ja oikeina pitämiensä asioiden edistämistä. Jännä, että se on aina joidenkin mielestä vallanhimoa, kun joku osaa ja uskaltaa. Vallanhimo tunkee ryskien esiin niillä, jotka eivät mitään ymmärrä tai mistään välitä, uskallusta kuitenkin on vaikka pieneen kylään. Joskus isompaankin. 

Miten erilainen olisikaan maailma nyt, jos kilvan olisi voittanut Hillary eikä tuo sivistymätön, omahyväinen, valehteleva moukka. Tulevissa vaaleissa toivon mukaan viisaampi voittaa. Vaikka kun tiedämme jotain Amerikasta, se huonompikin vaihtoehto saattaa taas toteutua. Jotkut tuntemistani amerikkalaisista, jopa suomen-amerikkalaisista kun edelleen kannattavat avoimesti Trumpia. Amerikassahan tästä asiasta ollaan avoimia, se kun on joko-tai-maa.

Sitten se Gorbatshovin vaiheista kertonut dokkari. Politiikkaa liian vähän ymmärtävänä en aikoinani voinut käsittää, miten hänet niin äkkiä syrjäytettiin. Olin naivisti kuvitellut niiden aikojen olevan jo ohi, jolloin joku äkkiä sairastui ja vetäytyi Krimille ja tilalle patsasteli taas joku pömpöösi kalkkis. Gorbahan laittoi alulle ihan uuden ajan Neuvostoliiton historiassa, oli suosittu kotona ja ulkona. Eka kertaa vaimokin oli kuvassa mukana. Dokkarissa veteraaniohjaaja Werner Herzog haastattelee Gorbatshovia (89 v) ja käydään läpi koko ura, on pätkä myös hänen itsensä salaa nauhoittamasta videosta niiltä päiviltä, kun hänet on syrjäytetty ("sairauden" vuoksi estynyt hoitamasta virkaansa) ja Jeltsin on päättänyt näyttää, että hän tässä on se varsinainen vallankumouksen sankari. Miten tolkussaan Gorba onkaan haastattelussa! Entä, jos hän olisikin saanut jatkaa, Neuvostoliitto ei olisi hajonnut, vaan muuttunut demokratiaksi... Meillä olisi nyt erilainen naapuri.

Jeffrey Epsteinistakin kertovan dokumentin katsoin. Jopas olikin tyyppi! Ilman taustoja ja tutkintoja luikerteli talousmaailman huipulle ja hienostopiireihin, varastamalla ja pyramidihuijauksilla kahmi itselleen miljardiomaisuuden. Ja tämä järkyttävä addiktio nuoriin tyttöihin, sen hän on saattanut jakaa monien kanssa! Siitäkö syystä hänet vaiennettiin vai raha-asioiden? Miten moneen kertaan Epstein onnistuikaan jioten merkillisesti välttämään lain kouran. Tuomittiin kyllä ja oli vankilassakin, silti vain hänen seuransa kelpasi niin prinssi Andrewille, Trumpille, Bill Clintonille, Bill Gatesille ja monille muille miljonääreille.Onneksi on nyt löydetty ja pidätetty hänen kumppaninsa Ghislaine Maxwell, joka hänelle ja muille pervoille niitä tyttöjä haali. Koska joko tarina on kuin fiktio, varmaan joku pian tekee filmin, jossa paljastuu (tai vahvasti vihjataan) Epsteinin murhaajaan. Siis dokkarin mukaan kyseessä oli joko murha tai avustettu itsemurha.  

7. heinä, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...