Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Uskotko sinä ufoihin? Tällaista kyseltiin silloin kun saman Snellmannin alakoulun kasvatti,jota itsekin kävin, Johan af Grann ((silloin vielä Juhan tai ehkä Juhani Grann) teki noita ohjelmiaan telkkariin. Väärä kysymys, ufoja joko on tai sitten niitä ei ole. Elämää maapallon ulkopuolella joko on tai sitten ei. Tai noh voi kai olla VÄHÄN elämää, kuten joku jäätynyt bakteerinjämä nossain kaukaisella kivenmurikalla joka kiertää jotain planeettaa.

Mutta sanopas, mikä oli tämä eilisiltainen havainto Heinäveden Kermassa: Istuskeltiin kaikessa rauhassa telkkarin ääressä, kello oli hieman yli 21, kun pihalle, tien suunnalle ilmestyi todella kirkas valo, joka loisti makuuhuoneen ikkunan läpi olohuoneeseen. Ihan kuin iso auraustraktori ohjaamon päällä olevine valonheittimineen  olisi ajanut pihalle. Paitsi, että mitään ääntä ei kuulunut,. Normaalisti Waya alkaa murahdella jo, kun auto lähestyy mökkiä tieltä (olemme tien päässä, rästä ei mennä muualle kuin suoraan järveen). Sitten haukahtelee ja juoksee ovelle, haluaa vierasta vastaan. Nyt ei Waya ollut moksiskaan, mutta me molemmat noustiin ylös: katsomaan kuka tulee ja viwlä näin myöhään.. Lunta ei ole aurattavaksi"  Menin kurkistamaan makuuhuoneen ikkunasta, mutta  valo hävisi, oli kestänyt ehkä 5 sekuntia. Oli taas pilkkopimeää, eikä pihalla erottanut mitään..Ei ollut autoa, ei helikopteria ja se UFO oli jo singahtanut jonnekin. Mielestäni valo oli ollut vihertävä, Pieter sanoi vain, että jaa, oliko. Hänestä se oli vain kirkas. 

Tänään ei kumpikaan ole sanallakaan maininnut valoa, luulen, että aika pian ajattelemme jo, että oli mikä oli, ehkä kuvittelimme. Jos emme olisi molemmat sitä havainneet, olisin jo nyt vakuuttunut, että mikä lie, noitahan nyt on, kaikenlaisia.

Kaikenlaisia, kuten tämä kuva, jonka lesboystävämme ottivat Hawaiilla, Mauin saarella  10.10.2018, kun olivat siellä juhlistamassa 10-vuotishääpäiväänsä. Kuva otettiin Anne-Marien hienolla kameralla, hän on ammatiltaan valokuvaaja. Tarjoitus oli vangita hawaijilainen, perinteinen tiki-torch (soihtu) ja kuu. Taivaalla ei näkynyt muuta, mutta kuvassapa näkyi. Olento liikutti kuvassa siipiä/käsivarsia, Anne-Marien kamerassa on gif.ominaisuus; jos jokin liikkuu kuvassa sen ottohetkellä, liike näkyy myös valmiissa kuvassa. Siis mikä tämä on?

 

22. maalis, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...