Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Siskoni Satu ehdotti joskus hirtehishuumorillaan hänestä (ja itsestäni) kertovan kirjani nimeksi Siskoni Syöpäläinen. 

. Heh, ei paha. 

Paitsi, että syöpä on paha ja vakava juttu. 

Nyt on parhaillaan netissä pyörimässä videosarja syövästä. Sen syistä, ehkäisystä ja hoidosta. The truth about the cancer. Katso (tuolla otsakkeella löytyy), ehdit vielä mukaan viimeisiin osioihin, osat poistuvat vuorokauden kuluessa. Paitsi, että ne ovat edelleen youtubessa...

Tämä ohjelma on saanut minut vakuuttuneeksi (mitä olen itsekin mielessäni pyöritellyt ja ihmetellyt) siitä, että jos sypä iskee: EI sytostaatteja, ei kemoterapiaa, ei sädehoitoa. Myrkkyjä kaikki tyyni. Tukka lähtee. Herrajumala, ei kai se ihan noin vain lähde?! Saa olla melkoiset myrkyt. Kaikkiin soluihin se vaikuttaa tietenkin, hiukset on vain se näkyvin osa.- Ja se loputon väsymys ja pahoinvointi! Ohjelmassa sanottiin, että kemoterapia on kuin atomipommi räjähtäisi kehossasi.

Kemoterapia aiheuttaa syöpää. Se ei tehoa kantasoluihin, joissa syöpä säilyy hyökätäkseen sieltä kahta kauheampana. Ja entäs mammografia... Säteilytä rintasi tarpeeksi usein, niin eiköhän se syöpä jo saa siitä kasvualustaa.

Millä sitten selätät syövän? Simple simple simple! Munuaisten ja maksan puhdistus, sokerit pois tykkänään, sitruunamehua aamulla, raakaravinto, paasto, hyvä mieli, liikunta, valoa, happea... Kurkuma, mustapippuri, kasviksia joka väriä, luomua (ei mitään myrkytettyä!). Paasto on tosi tehokas: syöpäsolut näivettyvät pikavauhtia, mutta terveet solutkin hyötyvät oikeaoppisesta paastosta! 

On ihan oikeasti olemassa tehokkaita luontaisia parannuskeinoja, joita muutamat sitkeät uranuurtajat -pilkasta huolimatta - jaksavat etsiä ja kokeilla. Monia ei voida todistaa tieteen (hyväksytyin) keinoin, koska ei voida testata vertailuryhmän kanssa: jos poltat joka päivä 20 tupakkaa seuraavan 20 vuoden ajan tai et polta.. Tai sitoudutko makaamaan auringossa seuraavan 20 vuoden ajan tai vastaavasti olematta... - Yksinkertaisesti kaikkea ei voida todistaa "tieteellisesti hyväksytyin menetelmin" vaikka siitä on empiiristä tietoa. Näin  ollen voidaan sanoa, ettei ole todistettu "tieteellisesti".

No syöpä. Mistä se johtuu? Sitäkin on tässä ohjelmasarjassa arvioita ja näkemyksiä.

Mutta yksi näyttää olevan ylitse muiden: SOKERI. Sokeri. Eli hiilarit, hiilihydraatit, oli ne sitten sokerin muotoon pukeutuneita tai valkoisia vehnäjauhoja taikka muita viljoja. Siis pastaa tai perunaa. Suomeksi: hamppareita tai ranskiksia! Vääränlaiset rasvat, omega 6-öljyt.

Entäs lakut? Joo, tiedän jo suklaan, hiilareita läjäpäin, mutta että lakutkin? Nyyh, hiilareita, hiilareita...

Mutta jos yhtään olet kiinnostunut terveydestäsi: numero yksi on: sokerit pois (hiilarit). 

(hih, stevia on kuulema tosi terveellinen. Älä laita liikaa!)

21. loka, 2015

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...