Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Miten tässä nyt näin on päässyt käymään, että hävettää olla suomalainen. Tuollainen KKK-toiminta on suuri synti ja ala-arvoisista ala-arvoisinta käytöstä. Nyt ollaan sitten maailman lehtien etusivuilla ja YK:ssa kovisteltavina joidenkin hölmöjen takia!

Onneksi Hesari yrittää pelastaa. Oli esim sunnuntai-sivuilla lempijournalistini Ilkka Malmbergin kirjoitus vastaanottokeskuksista; miten iholle se asia ja tunnelma tulikaan! Kirjoitus ei todellakaan olisi voinut odottaa edes Kuukausiliitteeseen (jossa se normaalioloissa varmaan olisi ollut). Tämä asia on todella akuutti! Ja tämän päivän lehdessä oli puolestaan haastateltu 12 pakolaista, kyselty heidän työntekohaaveistaan. Oli ehkä valittu "edustavinta" sakkia, kuka tietää. Mutta hyvä niin. Hyvä meille kantaväestöön kuuluville, että näemme fiksuja hymyileviä kasvoja, innokkaina tekemään töitä Suomen hyväksi. Ihmisiä, jotka ovat ilmeisesti kohdanneet positiivisesti asennoituvia suomalaisia.

Millaisen junttikuvan nuo muutamat polttopullon ja kivien heittelijät Suomesta antavatkaan! Miten noloa, miten noloa, miten hävettävää. Ihan itkettää.

Vaikka... eihän se kuva silti tärkein ole, tärkeämpää on saada tulijat kotoutettua,  kieltä oppimaan, kouluun ja töihin. Viihtymään, tuntemaan olonsa turvalliseksi. Tilaa täällä on ja ei me suinkaan olla köyhimmästä päästä Euroopassakaan, vaikka pääministerimme pelottelee. Pian me suuret ikäluokat ollaan hoidettavina, loputkin meistä eläköityvät, työntekijöitä tarvitaan. Tulijat myös tuovat lisää työtä jo tuomalla itsensä tänne kuluttajiksi: he tarvitsevat palveluja, ruokaa, vaatteita, kenkiä, autoja, sähköä, hiusten leikkuuta, urheiluhalleja ja monenmoista ohjausta. Tyhjät kyläkoulut täyttyvät tummaihoisista oppilaista, opettajille riittää taas töitä...

Raivostuttaa, että jotkut jaksavat hokea: tulevat tänne elämään meidän verovaroillamme... En saisi olettaaa mitään, enkä yleistää, mutta teksi mieli epäillä, että ne pahimmat huutajat pelkäävät, että omia tukia leikataan tulijoiden vuoksi.

Kuka meistä valitsi syntyä Suomeen? Sen sijaan, että olisi syntynyt vaikka Irakiin, Syyriaan tai Afganistaniin. Ehkä seuraavassa elämässä nämä heittelijät syntyvätkin johonkin sellaiseen maahan, jossa oppivat jotain uutta ihmisarvosta. (Sanoo tämä, joka uskoo vakaasti jälleensyntymään!

)

28. syys, 2015

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...