Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Niinpä. Ei oo eka kerta. "Paranna tiekkarisi suorituskykyäsi...löysimme 1752 virhettä, osta sitä, osta tätä... Lisenssisi on vanhenemassa..." Minkäs teet? Tulee viesti, että nyt olis tarjolla up-date jollekin re-image-thisandthat. En oo ikinä kuullutkaan moisesta re-imagesta. Ja up-date oikein ois tarjolla! Justiinsa.

Mistä tiedät, mitä pitää ostaa? Mistä tiedät, mitä pitää saada ilmaiseksi? Nyt tuli juuri läppäriin se odotettu windows10. Tarjoutui ladattavaksi. Latasin. So far, kaikki hyvin. Mut sit luen, että olet suuressa vaarassa ja sitäpaitsi, älä vaan mee ostamaan niiden dvd-soittosysteemiä, sellaisia on ilmaiseksikin tarjolla. Mistä minä oisin edes tiennyt, että tiekkarillani voi soittaa/näyttää dvd:itä, kun ei siitä niin pitkä tovi ole, että edes tiesin, mikä on cd:n tai dvd:n ero. Tai että videokasettien ja vinyylilevyjen sijaan pitää olla dvd:itä ja niitä, niitä... mitä ne nyt olikaan? Tai, että vanhat savikiekot ei enää käy...

Mitä SINÄ teet ekaks, kun avaat tietokoneesi? Luet aloitussivusi, joka on...? Helsingin Sanomat? MTV3? Suomi24.fi? Yle.fi? Siitä nappaat sitten oikealta jonkun kiinnostavan otsikon? Ja sitten taas yhden?

Milloin siirryt facebookiin? Entäs pelaamaan? Älypäätä tai jotain muuta pelisivustoa? Veikkausta? Rahapelejä? Käytkö deittisivustolla, torilla, huutonetissä vai jollain jo ehkä tutulla keskustelupalstalla, jossa ihmiset jo muutaman vakavasti esitetyn, ahdistuneen kysymyksen ja vastauksen jälkeen alkavat sättiä toisiaan alatyyliin niin maar pontevasti, että sellaisesta ois joutunut jalkapuuhun ennen muinoin.

Pidätkö blogia (tai plokia, niinkuin sen aika ison puolueen pj)? Mitä kirjoitat sinne? Meikkiohjeita, reseptejä, viher-elämästä, koirista ja kissoista (molemmat mun favoriittejä, ehdottomasti!), elokuvista, kirjoista, marja-saaliistasi...? Mikä sinua kiinnostaa, oikeesti? Mistä saat sen kipinän, että jaksat eteenpäin? Mistä?

Mikä antaa pontta jatkaa elämää? Vainko se, että täytyy? -Missä vaiheessa masennus ottaa vallan, missä vaiheessa vain olet, päivän kerrallaan. istut sohvalla yöpuku päällä, haet jääkaapista jugurtin ja oluen ja jäät taas tuijottamaan telkkaria? 

Sä mistä löytäisit sen laulun?

7. elo, 2015

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...