Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

The Eagles, dokumentti jälleen kerran. Pieterille yhtä rakas kuin minulle "Taas kaikki kauniit muistot" Sulo Saaritsin tai Kalle Ruususen esittämänä.- Huono vertaus, tiedän. Kuin ruisleipä tai naanleipä. Kuin Vesa-Matti Loiri ja.. ja ja..,no, tuu nyt kertomaan, kuka SINUN maastasi korvaisi Veskun. Nii-in, sanopa se!

Tänään on viisitosta (15) vuotta siitä, kun olin eka kertaa Pieterin kutsumana Hollannissa. Oli Millenium. En edes muistanut, miltä hän näytti. Eikä hänkään kunnolla minua. Viisitoista vuotta on pitkä -ja lyhyt- aika. Aikuisten elämässä vain yksi kvanttihyppy, lasten elämässä ikuisuus. Kukaan lapsenlapsistamme ei ollut vielä syntynyt. Tai oli: yks taapero ja toinen sylivauva. Mutta kahdeksasta muusta ei vielä tiedetty yhtikäs mitään. Niin: KAHDEKSASTA. Nyt heitä oli jouluna paikalla neljä ja vähän aikaa jopa seitsemän.

Aika on lentänyt kuin siivet selässä. Mietipä itse!

Mutta tuo Eagles. Kun eka kertaa olin heidän konsertissaan Areenalla vuosia sitten, en (tietenkään) tiennyt heistä kuin nimen ja Hotel Californian. Hotel California, se maaginen kappale.  Kaliforniassa on takuulla useita sen nimisiä hotelleja, jotka väittävät olevansa se Alkuperäinen ja Oikea. Pieterin kautta olen oppinut Eaglesista jotain. Ja dokumentista sen, miten he olivat aluperin tavallisia pikkupoikia jostain Keski-Lännestä. Jokaisella meillä on ollut mahdollisuus ja on edelleenkin. Dokumentti tarjosi meille vanheneville (myöhempi keski-ikä?) myös sen, että aina pitää jaksaa innostua, uskoa itseensä, pinnistellä. Älä nyt hitossa anna periksi ja ala ukkoutua ja akkautua! Ethän sinä nyt ole vasta kuin jonkun seitemänkýmmentä ja risat. Ei ikä eikä mikään!

Hyvä meillä on täällä Suomessa. On sitä sun tätä valitettavaa, milloinpa ei ois,  mutta pääosin asiat on mallillaan. On kuitenkin koko ajan "a peaceful, easy feeling". (- Nyt varsinkin, kun monen hengen joulu on ohi -arvaa, kuka kokkasi kaiken aikaa -, hollantilaiset lähteneet yhdeksän päivän lomansa jälkeen ja ollaan palattu normaaliin olotilaan. Ja vielä Uusi vuosikin siinä kaupanpäälle! Voisiko olla mukavampaa.

Ihanaa ja valoisaa vuotta 2015 sinulle ystäväni!

1. tammi, 2015

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...