Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Vain elämää! Onko se sitten jotain tosi-teeveetä vai mitä, mutta tämä on se, joka pitää katsoa, jota on odotettu.

Yksi ystäväni sanoi, ettei siinä nyt oo oikein ketään, joka kiinnostaisi. Vai ettei oo ketään, minä parkasin.

Ekassa lähetyksessä oli Vesku. Veasa-Matti Loiri. Hänen päivänsä. Ihan yksinkertaisesti vain tikanheittoa. Veskusta on puhti poissa, diabetes... Mutta kiloja on tippunut 50. Itse asiassa hän ei ohjelmassa paljon halunnut itsestään kertoa eikä antaa, vaikeat asiat sivuutettiin. Jokainen tähdistä kai kertoo itsestään, sen mikä on relevanttia.- Oisin toivonut, että Vesku ois puhunut elämänkatsomuksestaan, lapsistaan, naisistaan, taudistaan. Mutta vaikuttavia esityksiä saimme, enemmänkin niitä olisi mieluusti kuunnellut.

Pieter kysyi jo illallispöydässä, mikä tämä ohjelma oikein muka on. Olin jo hehkuttanut: NYT se alkaa. VAIN ELÄMÄÄ. Siis...? Haloo?...Siis NYT se alkaa. NYT se alkaa.

Haloo, etkö sinäkään katsonut? Oliko liian rahvaanomaista? Olet vieläkin yii kylän? Jokainen on siinä, mssä on. Jos et tykkää Vesku Loirista tai Paula Koivuniemestä, sitten et tykkää. Mutta minulle ne henkilöt edustavat nuoruuttani.

Ulkomaalaisen kanssa naimisissaolo merkitsee monen muun asian osalta sitä, ettei ole yhteisiä kulttuurimuistoja. Pieterille ei kerro mitään jotkut Vesku Lorin kaatuilut Jatkoaikaohjelmassa, eivätkä turhapurot tai eino leinot sun muut. Hänen nuoruutensa koostuu ihan muista henkilöistä ja tekemisistä. Toisenlaista musiikkia, toisenlainen ajankuva. Niinpä en voi olettaa, että hänkin asettuisi TV:n ääreen moisia jutusteluita ja lauluja katsomaan ja kuuntelemaan. 

Harmi, mutta mitäs tuosta. Nautiskelen sitten yksinäni ja huutelen välihuomautuksia keittiön pöydän ääressä läppärinsä ääressä viihtyvälle siipalleni. 

20. syys, 2014

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...