Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Arvaan, että sinäkin juokset koko ajan edestakaisin. Lehdessä oli se juttu, ai niin, siitä tuli mieleen, nyt ei ehdi, kirjoitanpa lapulle tietokoneen viereen, ai niin, piti maksaa se risteily, laitapa se lapulle, että muistat, kun avaat tiekkarin, ei, mutta minähän olin jo aiemmin ajatellut tätäkin, siis: ilmottadu kurssille, ei ehdi just nyt, kirjoita siis lapulle tietokoneen viereen...

Tietokoneen vieressä on lappu, jossa on yhä kasvava joukko muistettavia asioita. Ennen vanhaan töissä sanottiin, että asiat hoituu itsestään ajan kanssa. Nyt pitäisi kyllä tunnustaa, että ne EI hoituneet itsestään. Ehkä joidenkin ihmisten pöydillä, mutta ei minun. Minä hoisin ne, minä tein asioille jotain! Se verran kain voin kehua itseäni.

Tänään taas kelattiin tätäkin aihetta, kun tänään tavattiin kollegoitten kanssa. Missä me nyt mennään? Miten on sen muistin laita? Eikä se ole enää pelkästään se muisti, se on se olemus, se kuva, se fiilis, jonka saat entisestä työkaverista. Onko vanhentunut, onko vielä messissä? Poissaolijoista puhuttiin, muisteltiin, päiviteltiin. Ilkeistä ihmisistä ei sanottu pahaa sanaa. Ymmärrettiin. - Tiedostettiin, että se seuraava voin olla minä itse. Se joka istun pilven reunalla ja kuuntelen korvan tarkkana, mitä ne sanoo. Vainajistahan ei kuulu sanoa pahaa. Eikä ajatella.

Me kaikki läsnäolleet tunnuttiin olevan vielä tolkuissamme.

Eräs ystävä oli juuri saanut lähetteen jatkotutkimukseen muistihäiriöiden osalta. Sanatesti oli jotenkin tökkinyt. Oletko itse tehnyt seuraavan testin?: 

Muistitesti - Testit ja pelit - Muisti - Terveysklinikat -

Tohtori.fiwww.tohtori.fi/?page=6510432

Käypä  siis täällä ja testaa itsesi!  Äläkä huoli, jos testi menee pieleen. Kokeile uudestaan ja onnistu! Ja mene sitten kuitenkin luontaistuotekauppaan ja osta  FOSFOKOLIINIA, puristeina. Ei tule enää sitä: mitäs mun pitikäkään...

PS. Meidän talossa asuu eräs mukava herrasmies, 83 v. Olen usein jutellut hänen kanssaan, hän on kertonut kivoja tarinoita kuudesta lapsestaan, poika soittaa Retuperän VPK:ssa, on juuri valittu sen uudeksi kapellimestariksi, tytär on Kaartin soittokunnassa, instrumenttinaan trumpetti.

Aamuna muutamana olin lähdössä jonnekin aikaisin ja kun ehdin bussipysäkille, mainittu herrahenkilö odotteli siinä myös jo bussia. Hänpä oli menossa Lahteen tapaamaan veljeään, eläkeläiset kun pääsevät puoleen hintaan ja junalla on niin kätevää matkustaa. Taas tarinaa kertyi. Kävi ilmi, että hän oli aikoinaan teknisen työn (ja urheilun) opettaja Kirkkonummella. Ilmankos, ajattelin. Opettaja. Pysyy homma hanskassa pitempäänkin. 83 v!

5. syys, 2014

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...