Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Olen jo pitenpään miettinyt teitä/meitä, jotka tykkäävät. Itse en oikein osaa laittaa facebook-sivulleni mitään.Enkä halua. Mitä minä nyt arkipäivän mietteitä heittäisin jakoon! Joskus jonkun videoclipin onnistun välittämään.  Huomaan, että jotkut näistä ystävistä (useimmat puolituttuja) kirjoittavat päivittäin: 'hohhoijaa, tuleekohan kaunis päivä ja mahtaakohan sadetta pukata' tai ' näinpä vain sain pestyä ikkunat'. Kaverit sitten fanittavat ja kannustavat. Lohduttavat ja heittävät herjaa. -Kiinnostavaa. Mitä ystäviä ne ovat? 

Tunnustan suoraan: itse olen avannut koko fb:n kirjojeni takia. Haluaisin osata kirjoittaa niin, että kirjoilleni olisi lainausjono kirjastossa. Vielä on paljon hakusessa (tai siis pikkusen). -Samoin on tämän sivun kanssa. En osaa kirjoittaa itsestäni rehellisesti.

Niin. Rehellisesti itsestäni. Kuka osaisi? Kuka voi kertoa siitä pimeästä puolestaan julkisesti? Kun tulee se tenka-poo, kun tulee depis ja varsinkin kun tulee DEPIS, kuka siitä kirjoittaa? Aina pitää vain mennä hyvin. Huom: minäkin kirjoitan tätä nyt juuri, kun menee oikein kivasti, ei huolia, Pieter tuolla vetää unta kaaliin ja on huonenna laittanut aamupalan pöytään ja suu on niin maar messingillä, kun minä kömmin pöytään joskus puoli kymmenen tienoilla.

Nyt voin sanoa tämän: viimeisen vuoden ajan on elämä ollut reilassa.  Sitä sun tätä pientä paskaa, kenenpä eämässä ei olis. Mutta periaatteessa luottoluokitus on ollut A1. Ei pelkoa huomisesta. Tarkoitan henkisesti, fyysisesti voi tänään tapahtua ihan mitä vain. Mutta jos sielun tila on ok, sataprosenttinen luotto lähimpään ihmiseesi, niin vaik kaik mänis, sinulle jäis elämä. Ihminen, joka ei väisty rinnaltais.

-------

PS. Hei, tämän vielä haluan sanoa: jos ei mene hyvin parinsuhteessa, mutta et halua luovuttaa, mene terapiaan. Se on se paikka, jossa voit kertoa kaiken, mikä painaa.

En kertonut tätä ennen, en ikinä olisi rohjennut, mutta joskus, yli kymmenen vuotta sitten mekin mentiin. Ja Pieter,se viimeinen mohikaani, tunnusti, että olipas fiksu psykologi!

21. kesä, 2014

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...