Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Kovin paljoa en noista EU-kiemuroista ymmärrä, en minä, ehkä et sinäkään. Mutta niinhän se oli Obamakin todennut, että sekaisin menee komissot ja neuvostot. Oli miten oli, mutta minä ainakin huokasin helpotuksesta, kun luin, että Perussuomalaiset eivät olekaan enää siinä ihan laitimmaisessa ryhmässä, siinä, johon kuuluu Britannian Ukip-puolue, Ranskan kansallispuolue ja se typerä Italian Viiden tähden liike (vai onkos se siinä? Vaalien alla olivat vähän napit vastakkain Ranskan Marine Le Pennin kanssa), joo ja se fasistinen Kultainen Aamunkoitto Kreikasta.  

Perussuomalaiset haluavat näköjään silti olla jossakin määrin maltillisia, myös Halla-aho. Epäilinhän jo aiemmin, että eihän se nyt mikään tyhmä kaveri voi olla, tohtorismies sentään. Epädiplomaattisia ilmaisuja on herra käyttänyt silloin tällöin ja hänen mielipiteistään ei tietenkään tarvitse pitää, mutta on niissä jotain järkeäkin. Salaa yksi ja toinen meistä on joissakin asioissa perussuomalaisten kanssa samoilla linjoilla. Kun ihmisiä on joillakin alueilla liikaa (esim Hollannissa, Uudenmaan kokoisella pläntillä 17 miljoonaa, mahtaako edes enää riittääkään) ja työttömyyttä piisaa, kyllä maahanmuuton sallimisessa pitäisi olla aika jämpti. Muistattekos Eila Kännön aikoinaan...? Eihän se silti tarkoita sitä, etteikö pitäisi auttaa julmuuksien kynsissä kituvia maapallon asukkaita tai että pitäisi isoäitejä käännyttää. 

Mutta jotkut näistä eurooppalaisista populistipuolueista (oliko niin, että Unkarin äärioikeistolaista/vasemmistolaista puoluetta ei saanut edes sanoa populistiseksi! Siitä saa sakkoja. Hys hys.) ovat todella rasistisia, juutalaisvihamielisiäkin jopa, mustista puhumattakaan. Ja muslimit pysykööt omilla tonteillaan! - Jos halutaan nähdä kaikki länsimaiselle ihmiselle outo vihamielisenä, ja jopa hävittää se kaikki maan päältä, niin on todella parempi on olla sekaantumatta sellaisiin bimboryhmiin. - Kyllä minäkin mielessäni tuhahdan, kun vastaan kävelee kokonaan mustiin huiveihin ja kaapuihin verhoutunut nainen muutama taapero helmoissaan (niinkuin esimerkiksi tänään). Näen ainoastaan silmät, jotka kuuluvat vaalealle länsimaiselle naiselle! En kertakaikkiaan ymmärrä. Mutta annan olla, suon hänelle vapauden ajatella niinkuin haluaa, esiintyä niinkuin haluaa. Ihmettelenhän minä monta muutakin asiaa tässä maailmassa ja aikalaisissani. Yritän olla paheksumatta, puhuttelen itseäni, yritän kasvattaa vajavaista suvaitsevaisuuttani. - Ääripopulistiset puolueet sen sijaan ovat innolla ryhtymässä tositoimiin. Katsovat oikeudekseen leikkiä jotain jumalaa (joka ei kaikessa viisaudessaan ole tajunnut olla luomatta maailmaan muita, kuin näitä yhden aatteen päsmäreitä,

).

Onnittelut siis Perussuomalaisille. Tiedostavat, että Suomen tapaisessa sivistysvaltiossa (kyllä ne Pisa-tulokset siitä kohentuvat, don't worry!), ei ole mitään syytä olla täysin hörhö. Vähän saa olla, mutta kohtuus hörhöilyssäkin. 

Nimetön eturivin (?) poliitikko oli ulkomaan lehdessä arvostelut sitä EU:n maltillisempaa konservatiiviryhmää, joka on hyväksynyt persut (anteeksi tämä kielletty sana). Epäilen, ettäkö olisi eturivin - ja ehkäpä olisi myös syytä epäillä sitä poliitikko-nimikettäkin. Muuten esiintyisi nimellään! Ja ajaako hän Suomen etua, kun tuollaisia lausuntoja antaa? Eikö nyt aika iso asia ole, ettei se EFD (Vapaa ja demokraattinen Eurooppa, joka haluaa räjäyttää koko EU:n alkutekijöihinsä), pääse kasvamaan turhan isoksi. Se on etu Euroopalle, se on myös Suomen etu. Me kai sentään vielä halutaan pitää EU? 

11. kesä, 2014

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...