Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Vaikka en ole erityinen kokki, onnistun joskus. Usein taas en. Tänään ruoka meni putkeen, mutta voi itku, juustot unohtui! Kolme tarkkaan valikoitua, sekä keksit. Harmi.

Mutta kun seura on fantastista ( heikoin lenkkikin tuo oman värinsä tapaamiseen), ei ole niin kauhean tärkeää, jos ne juustot unohtuu tarjota. Pääasia on seura. Juttu kulki terveydestä (siinä riittää ikiaihetta meille keski-iän loppupuolen kulkijoille), uskontoon ja lopulta politiikkaan. Demareitten tulevaisuus! Oi jee. Yksi meistä ei voinut käsittää, että olisimme kannattaneet Urpilaista, tosin hän ei kannata demareita ollenkaan, olipa tarjolla keitä hyvänsä. Pari muuta meistä taas näki Rinteen valinnan siten, että taantumuksen varjo peittää alleen koko demarikentän. Tämä ilman riitaa tai kiihkeitä kannanottoja, toista kuunnellaan ja mielipiteet ilmaistaan. Opitaan ja kuunnellaan. – Hyvä seura, hyvä ruoka (ja juoma, tietty), parempi mieli. Sanoi entinen mainos (siis about).

Vappuna oli myös yksi vuoden parhaista kokoontumisista.  Vuosikaudet on tavattu tällä porukalla, itse asiassa vuosikymmenet. Joskus laulettiin ja tanssittiinkin, nyt ei sellaista enää, miten me vanhat nyt enää. Mutta aina syötiin, juotiin, naurettiin ja juteltiin. Niin nytkin, vaikka joukko on jo harventunut. On ilo kuulua sellaiseen porukkaan.

Joku alkoi kertoa ongelmistaan tietokoneen kanssa: Kone on vaihdettava, kun se” joku” siinä ei enää kelpaa. Siis se joku, eli käyttöjärjestelmä windows xp. Toinen valisti, että ei tartte vaihtaa, ostat vain uuden ohjelman. Kolmas epäili, että jos tiekkari on vanha ja kapasiteettia vähän, pitää ehkä kuitenkin pistää koko kone kierrätykseen.  Itse kerroin edesottamuksistani tietokone-asentajan kanssa. Olin aikeissa tehdä kuluttajavalituksen (olen sen nyt tehnyt, kohteena on Taritel Oy, jonka asentaja/toimitusjohtaja ei tiennyt olennaisia asioita ohjelmista ja koneista, veloitti  yhteensä kovalevyn ja uuden käyttöjärjestelmän asennuksesta yli 700 euroa!  Sillä olisin saanut jo uuden läppärin!). Lisäsin vielä kaihoisasti: se kaveri oli kyllä ihan miellyttävä… Siihenpä vierustoverini huomautti viisauden syvällä rintaäänellä: niin se oli Auervaarakin. Voi, siitäpä riemu repesi, kun yhdessä aloimme kehitellä bisnes-ideaa nuorille it-ammattilaisille (ei haittaa, jos ei ole kovin ammattilainen, kunhan on söpö ja miellyttävä). Vanhoille rouville it-huoltoa ja kaikkea tykötarvetta, iltaisin, luottamuksella. Samalla voi silmäillä ympärilleen mahdollista seuraavaa käyntiä varten.

Jokaisella pitäisi olla ihmisiä, joiden kanssa keskustella. Ihmisiä, joilla on jotain annettavaa. Jos itse määrittelisin hyvän ystävän, se olisi: luotettava, viisaampi kuin minä, kuunteleva, hyväksyvä, positiivisen elämänkatsomuksen omaava, luova, avoin, joskus myös väärässä oleva ja sen myöntävä. Onneksi minulla on muutama sellainen.

10. touko, 2014

0

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...